![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAYISAL ÖLÇÜM AĞI PROJESİ | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Ağustos-2011 Saat 13:24 |
![]() |
|
Ya bir yol aç,ya bir yol göster,ya da yoldan çekil..
|
|
![]() |
|
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
M.Ereğlisi istasyonunda 11Ağustos kaydının anomali olabileceğini düşünüyorum
|
|
|
|
![]() |
|
FUAT AGALDAY
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Gönderilenler: 1352 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
50 milivoltluk bir düşme olmuş çok büyük bir değişim değil izleyelim.
|
|
DOHAD Yönetim Kurulu Başkanı Teknik İşler
Sorumlusu Uyanın, kalkın, kalkının, öğrenin, öğretin...İlim çindede olsa öğreniniz.. |
|
![]() |
|
FUAT AGALDAY
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Gönderilenler: 1352 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
Sorumlusu Uyanın, kalkın, kalkının, öğrenin, öğretin...İlim çindede olsa öğreniniz.. |
|
![]() |
|
FUAT AGALDAY
![]() ![]() ![]() |
Zaman farkının olması sismik kaynaklı anomali olabileceğini düşündürdü eğer harici etki olsaydı aynı anda olmalıydı. |
|
|
![]() |
|
aysel Özgezer
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU YEDEK Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1239 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
bu örnekleri geriye dönük oluşan depremleri tarayarak bakıp karşılaştırabilsek , sonra ortak işaretleri bulmaya çalışsak çok iyi olur. Ellerinize sağlık...
|
|
Varlığıyla birşey kazandırmayanlar, Yokluğuyla da birşey kaybettirmezler.."
|
|
![]() |
|
özcan cabbar
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
özcan cabbar
![]() ![]() ![]() |
Yukarıdaki anomali M ereğli istasyonunda 5.2den 10 gün önce kaydedilmiştir.
|
|
|
|
![]() |
|
aysel Özgezer
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU YEDEK Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1239 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Çok etkileyici ve ümit verici. Çok çalışmamız lazım çok...
|
|
Varlığıyla birşey kazandırmayanlar, Yokluğuyla da birşey kaybettirmezler.."
|
|
![]() |
|
özcan cabbar
![]() ![]() ![]() |
M.Ereğli istasyonunda 8 eylül saat 18.40 da olağan dışı bir kayıt görüyorum,yaklaşık 160 birim.Grafiği yükleyemedim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |