![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUŞLAR | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 25 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
burcu demirhan
DOHAD YÖNETİM KURULU ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1496 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
dün annem söyledi bizim kuş bütün gün yerde dolaşmış. akşam da öyleydi. ama kısa sürdüğü için fazla önemsemedim. bundan sonra kuş daha yakın takipte...
|
|
biz başımızda patlamadan hiç bir felaketle ilgilenmeyiz...
|
|
![]() |
|
Mustafa Ölmez
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Konum: Mersin Gönderilenler: 334 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Az önce iki adet Karga bağıra bağıra, ortalığı karıştırdı. Güvercinlerde de bir telaş.
|
|
![]() |
|
burcu demirhan
DOHAD YÖNETİM KURULU ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1496 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
aynı şekilde iki martı bağıra bağıra uçuyorlardı az önce
|
|
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kargalar bir dallara ve yerlere konuyor bir havalanıyorlar daireler çiziyorlar ve sürekli bağırışıyorlar.
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sabah 6.40 da uyandım her zaman bu saatte kalkıp önce mutfak balkon kapısını acarım .bu sabah acmaya korktum güvercinler çıldırmış gibi sankı bır syden kacar gibi uçuyorlardı .öylekı balkona cıksam gelip carpacaklardı bı sey dikkatimi çektı kaçış esnasında gökyüzünde pembeliği olan bulutlar vardı sonra o bulutlar dağıldı ve kuşların uçuş hali sakinleşti aralarında nasıl bir bağlantı var bılmıyorum belkıde tesadüftü
|
|
![]() ![]() |
|
meltem öztürk
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 115 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu gece saat 2 gibi acaip kuş,ağustos böceği ve köpek sesi vardı
|
|
meltem
|
|
![]() |
|
meltem öztürk
![]() ![]() ![]() |
dışarısı sanki bahar gibi,kuşlar cıvıl cıvıl |
|
meltem
|
|
![]() |
|
burcu demirhan
![]() ![]() ![]() |
az önce dışardaydım bir grup kuş dönerek ama sessizce uçuyorlardı. bir grup güvercinde yerdeyken önce 1. katın camına sonra da 2. katın camına çıktılar.bunu aynı anda yaptılar..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kuşlar inanılmaz kalabalıklar ve daireler çiziyorlar
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Benim ve etrafımdaki herkezin kalabalık kuş sürüleri dikkatini çekiyor.Çok fazlalar ve daireler çiziyorlar. |
|
![]() ![]() |
|
burcu demirhan
![]() ![]() ![]() |
kalabalık bir grup serçe gökyüzünde dönerek hem de ötüşüerek uçuyorlardı. bir de bu aralar hiç görmediğim kadar çok serçe görüyorum. |
|
|
|
![]() |
|
burcu demirhan
![]() ![]() ![]() |
bizim kuşun da gece ara sıra çırpındığını duydum huzursuzluk veren neyse...
|
|
|
|
![]() |
|
burcu demirhan
![]() ![]() ![]() |
muhebbet kuşum kafasını saate dayamış inler ağlar gibi sesler çıkarıyor. sanki konuşmaya da çalışıyor anlayamadım.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Gökyüzü belirgin bir şekilde fırtına hazırllığında.Güneyde de sanırım.Kuşlar bu nedenle midir bilmiyorum,daireler çiziyorlar.Tür gözetmeksizin. |
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kuşları başka gözlemleyen arkadaşımız var mı?
Sadece bizim burada mı çok huzursuzlar.Teşekkürler
|
|
![]() ![]() |
|
meltem öztürk
![]() ![]() ![]() |
mutahara hanım burda gece 4.2 lik depremden önce köpekler uludu.Veysi kurt sitesinde 5.5 luk bir depremden söz etmiş.Aynı üçgenler içinde.Sitedeki forumların bir kısmı bize kapalı olduğundan merak ediyorum;İzmir le ilgili gözlemler nasıl?
|
|
meltem
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meltem Hanım sizi endişeye sevk edecek bir yorum görmedim şu ana kadar.
Sevgiler
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yaklaşık 1.5 saatten bu tarafa kuşlarda yine aynı huzursuzluk ve dairesel uçuşları gözlemliyorum.
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kuş uçuşu 3-5 km uzağımdaki kuşları da görebiliyorum.Yakın mesafedekilerin bir sebebi var diyelim,ama en uzağımdakilerde de aynı davranış biçimi mevcut.Kalabalık gruplar halinde sürekli dairesel hareketler çiziyorlar.
|
|
![]() ![]() |
|
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mutahara Hanım,kuşlar lodosta da aynı deprem öncesi gibi davranışlar sergileyebiliyorlar,tahminen bu gözlemleriniz lodos ile ilgili
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 25 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |