![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUŞLAR | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 25 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Martılar ve kargalar bu gece oldukça huzursuz.Bu saatte bağırışıyorlar.(Suadiye)
|
|
![]() |
|
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kargalar ve martılar oldukça huzursuz.(Suadiye)
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Kargalar ve martılar bağırışıyorlar(Suadiye-01.50)
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
yaklaşık on dakikadır karga ve martılar dönerek ve çığlık çığlığa bağırışarak uçuyorlar(Suadiye)
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Martılar ve kargalar bu gece oldukça huzursuz(Suadiye)
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1166 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu akşam dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak istiyorum..Akşam saatlerinde kuşlar sahil tarafından karaya doğru iç kısımlara topluca uçarlar..Bu akşam tam aksine sürü halinde kuşların bir çok yerden sahile doğru uçtuklarını gördüm..Tuzla
|
|
![]() |
|
Dilek ENGÜR
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2009 Konum: Kütahya Gönderilenler: 49 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bu öğlen saatlerinde 2 güvercin (kumruda olabilir)eve girdiler.büyük çırpınışlarından ardından yakalayıp dışarıya bıraktık.2 tane birden olunca yazayım dedim:)kütahya.
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Kuşlar oldukça huzursuz,bu saatte koro halinde bağırışıyorlar.suadiye
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Karga ve martılar bugünlerde -özellikle geceleri- oldukça huzursuz.Suadiye
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Akşamüstünden bu yana martılar ve kargalar bağırışıyorlar.Suadiye
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Mart'ı ve kargalar bu gece de huzursuz.
|
|
![]() |
|
Filiz Küçükkurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 25 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Leylekler göç ediyor. Hiç bu kadar erken göçtüklerini görmedim :(
|
|
FİLİZ ABLA
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1166 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Günlerdir sürekli leylek sürülerinin göç ettiğini görüyoruz..herkes aynı şeyi söylüyor erken gidiyorlar..Tuzla
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Sahil kenarında ve oturduğum sitede martılar sürü halindeydi ama belki 10 gündür tek bir tane bile martı yok çok tuhaf geldi bana...yıllardır ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım..Tuzla
|
|
![]() |
|
nesrin küçükvar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 21 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Acibadem.. o kadar sicaklar oldu bu yaz.. yarasaları ilk.kez görüyorum alcak uçuş hızlilar..Ayrıca bu gece cok sayida kanatlı karinca çıkışı da mevcut.. son 10 gündür musluktan akan sular ciddi ılık. Depo kaynaklı mi bilmiyorum suda metalik koku..giderlerde de 3 gundur yogun koku iki banyoda da var. .bircok gözlemi aynı yere yazdığım için ozur
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Üç gecedir sokakta karga ve martılar huzursuz.Ara ara koro halinde bağırışıyorlar.Suadiye.
|
|
![]() |
|
burcu demirhan
DOHAD YÖNETİM KURULU ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1496 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu sabah bir sürü sığırcık kuşu sokakta çılgın gibi uçuyordu. hiç bu kadarını birarada görmemiştim.
avcılar-istanbul |
|
biz başımızda patlamadan hiç bir felaketle ilgilenmeyiz...
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Dışarıda kuşlar oldukça huzursuz..Suadiye
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Kuşlar bu gece de aynı durumda..
|
|
![]() |
|
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
Martılar bu saatte koro halinde bağırışıyorlarSuadiye-02.45
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 25 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |