![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KUŞLAR | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 25 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
FUAT AGALDAY
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Gönderilenler: 1352 ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2007 Saat 14:30 |
Bu bölüme kuşlar ile ilgili ihbarları yapabilirsiniz
Düzenleyen FUAT AGALDAY - 04-Eylül-2007 Saat 20:49 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
10.09.2007 tarih saat 18:00 kırlangıçlar öterek daire çizerek uçuyorlar. (Not: Bu mesajı saat 20:00 de yazdım kayıt almadı.) Düzenleyen Kadir SÜTÇÜ - 11-Eylül-2007 Saat 00:46 |
|
![]() ![]() |
|
hakan gupur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
son iki yılda kuş nüfusunda gözle görülür azalma oldugunun farkındamıyız? |
|
biz doğayı umursamassak; doğa bizi hiç umursamaz!
|
|
![]() |
|
hakan gupur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bu sabah ıstanbul/levent cıvarında bu gune kadar hıc gormedıgım kuslara rastladım kucuk sıyah ve cok hızlı hareket eden kuslardı once serce zannettım ama degıller.. |
|
biz doğayı umursamassak; doğa bizi hiç umursamaz!
|
|
![]() |
|
sibel demirağ
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 380 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hakan beyin gözlemini görünce benimde uzun zamandır bu konu ile ilgili gözlemimi yazmak istedim hani derler ya ömrü hayatımda görmedim diye bu sene ki kadar karga görmedim bizim buralarda karga nufusunda patlama var ama henüz onların davranışlarını çözebilmiş değilim yalnız çok enteresan canlılar olduklarını söyleye bilirim........
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Günaydın
Kuşlarda genel bir huzursuzluk ve ortak hareket var.
Kuzeye doğru uçuyorlar.Fırtına ?
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sabah 09:30 da vapurla Bostanlı'dan Pasaport'a geçerken,yolcular martılara yiyecek atıyorlardı ama ortada martı falan yoktu.Yiyecekler denize düştü. Ki martılar neredeyse karşı iskeleye kadar gelirlerdi bu durumda. Deniz yüzeyinde de 2 tane kuş vardı sadece.
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kuşlar bu gun benımde dikkatimi cekti bende 8.30 vapurundaydım ve denizde acaip bır sakınlık vardı cünku martılar yoktuuu
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Çok fazla sayıda martı huzursuz bir biçimde daireler çizerek uçuyorlar.
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kuşlar huzursuzca daireler çiziyorlar.Hava fırtınaya dönük,bunun etkisi ne kadardır bilmiyorum.
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kuşlları takip etmekten yoruldum açıkcası.Sabahın erken saatleri olmasına bağladım.Gözlem girmeye değer birşey yok diye düşündüm.Beslenme vs. için hareket halinde olmalılar dedim.Ancak ,göç eder gibiler.Özellikle martılar,doğudan batıya doğru uçuyorlar.
|
|
![]() ![]() |
|
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Saat 20.30 civarı çok yoğun kuş sesleri ile balkona çıktım,kalabalık bir grup bağırışarak uçuyorlardı,yaklaşık 3-4 dk. sürdü.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu gün kargalarda acayip bir sitres var sürekli bağrıyorlar.
|
|
![]() ![]() |
|
F.GÜL ALTINTOP
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 210 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Çok geveze olan muhabbet kuşumuz aniden öldü
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Böyle bir kaybın nasıl birşey olduğunu bilen birisi olarak,çok üzüldüm :(
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu gün saat 16.00 civarı Haliç taraflarında , çok yükseklerde daireler cizen kuşlar gördüm.Sayıları oldukça kalabalıktı .Karga yada martı olabilirler arabada olduğum için çok iyi bakamadım .
|
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sabah saat 7 den beri kuşlar dikkatimi çekiyor.Önce kırlangıçların beslendiklerini düşündüm.Ancak hala aynı şekilde dairesel hareketlerle çok kalabalık bir grup halinde diğer kuş türleri ile uçuyorlar.
|
|
![]() ![]() |
|
burcu demirhan
DOHAD YÖNETİM KURULU ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1496 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bizim kuş kafese girmek istemiyor. peşimizden de ayrılmıyor.
|
|
biz başımızda patlamadan hiç bir felaketle ilgilenmeyiz...
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Biraz evvel cama bir serçe çarptı ve yere düştü. bu hafta içinde 2. oldu . |
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bülbülmüş çarpan kuş. Serçe büyüklüğünde kınalı çok güzel bir kuş. Bende ilk defa bu kadar yakından gördüm.. |
|
![]() ![]() |
|
Sayfa 25 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |