![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMELİLER | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Şule Görgün
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2012 Konum: Sakarya Gönderilenler: 1 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Ben de siteye yeni üye oldum.Sakarya da yaşamaktayım.1999 daki Gölcük ve Düzce depremleri öncesinde aşırı huzursuzluk,ensemde karıncalanma ve birazdan deprem olacak hissi beni yanıltmamıştı.Site de ne yapabilirim şu an bilmiyorum.Bilgilendirme ve yönlendirmelerinize açığım.Selamlar.. |
|
![]() |
|
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
Ya bir yol aç,ya bir yol göster,ya da yoldan çekil..
|
|
![]() |
|
nadirodabas
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Şubat-2011 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 37 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tahmin yapabiliyor muyum yoksa sadece belirti gördüğümde mi paylaşmalıyım.
|
|
NADİR ODABAŞ
|
|
![]() |
|
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sevgiler
|
|
Ya bir yol aç,ya bir yol göster,ya da yoldan çekil..
|
|
![]() |
|
FUAT AGALDAY
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Gönderilenler: 1352 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sayın Üyelerimiz Sitemizde kullandığınız iletişim bilgilerinizi lütfen güncelleyiniz.
|
|
DOHAD Yönetim Kurulu Başkanı Teknik İşler
Sorumlusu Uyanın, kalkın, kalkının, öğrenin, öğretin...İlim çindede olsa öğreniniz.. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |