![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şafak Buçan Ölçümleri | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Şafak Buçan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: Bursa Gönderilenler: 207 ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2008 Saat 08:15 |
ölçüm değerlerimiz ve diğer parametreler 70 saattir agresif, dengesiz bir tutum içinde. Daha önceki verilere dayanarak güney batı marmara'da sıkıntı var gibi gözüküyor. +4 ve devamı olabilecek bir hareketin sinyallerini veriyor diye düşünüyorum. Gözlemler devam etmekte.....
DEPREMSİZ, SAĞLIKLI VE HUZURLU GÜNLER SİZLERLE OLSUN.
|
|
![]() |
|
aysel Özgezer
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU YEDEK Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1239 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
merhaba
parametrelerin örtüşmesi anlamlı olabilir..önceki deneyimlerinize göre sizce süreç ne olabilir..saygılar
|
|
![]() |
|
Şafak Buçan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: Bursa Gönderilenler: 207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aysel hn. Merhaba ,
Daha önceki değerlere bakarak, eğer aynı karakteristik özellikleri göstermeye devam ederse sürecin başlamasından yaklaşık 60-180 saat arası ki yarısını ğeçirdiksayılır....( bunlar tamamen tahmin olup kimseleri etkilemek istemem.)
Saygılar..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |