![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GENEL BİLGİ PAYLAŞIMI | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FUAT AGALDAY
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Gönderilenler: 1352 ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2008 Saat 23:22 |
Selam
Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız gözlemler bölümünü karşılıklı soru cevap şeklinde kullanmaktadır.Gözlemler bölümünün bu tür kullanımı kurallarımıza hem aykırıdır hemde gözlemlerin arşivlenmesini,analizini zorlaştırmaktadır.Gözlemler bölümünün amacı dışında yazılan msesajları kaldırmak zorundayım soru cevapm için genel bilgi paylaşım forumunu kullanabilirsiniz.Analayışınız için teşekkür ederim.
Fuat AGALDAY
DOHAD YK ÜYESİ
|
|
DOHAD Yönetim Kurulu Başkanı Teknik İşler
Sorumlusu Uyanın, kalkın, kalkının, öğrenin, öğretin...İlim çindede olsa öğreniniz.. |
|
![]() |
|
FUAT AGALDAY
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Gönderilenler: 1352 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Herkese selamlar Defalarca söylememize rağmen gözlemlerin altına hala gözlem yeri ve saati yazılmıyor eksik olan bu gözlemlerin pek anlamı kalmıyor lütfen gözlem yazan üyelerimiz bu konuya azami dikkat etsinler.Teşekkkür ederiz
|
|
DOHAD Yönetim Kurulu Başkanı Teknik İşler
Sorumlusu Uyanın, kalkın, kalkının, öğrenin, öğretin...İlim çindede olsa öğreniniz.. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yeni üyelerimize yeniden hatırlatmak istedim. Lütfen gözlemlerinizi, doğru konu başlığı altına ve gözlemin sonuna gözlem yeri (Istanbul/Kadıköy gibi) ve saati yazmanızı rica ederim. Saygılarımla...
|
|
![]() |
|
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, tüm uyarılarılarımıza ve gözlemler bölümü kullanımı kurallarını sık sık hatırlatmamıza rağmen malesef bir işe yaramıyor.
Az önce bir gözlem bölümünde incelemek için döndüğüm bir mesajı bulmakta inanın ki zorlandım.Çünkü o kadar gözlem olmayan, karşılklı sohbete dönen yazılar var ki, gözlemler onların içinde kaybolmuş durumda.
Bizler eğer sohbetlerimizi msn üzerinden veya özel mesajla, veya konu diğer üyelerin de bilgisini gerektiriyorsa forum bölümü genel bilgi paylaşımına taşıyarak yaparsak,bu çok sevdiğimiz sitemizi de daha verimli ve daha nezih bir şekilde kullanmış olmaz mıyız?
Zaman zaman hepimiz ayni hatayı yapıyoruz onun için sizden ricam mesajınızı göndermeden önce doğru yere mi yazıyorum diye bir kez daha kontrol ediniz.Ayni mesajı alıntılayarak sürekli tekrara neden olmayınız.
Gözlem bölümü kurallarına uymayan her mesajın, site yönetimi tarafından uyarıya gerek duyulmadan silinebileceğini, böyle bir durumda alınmaya kızmaya hakkımız olmadığnı hatırlatmak isterim.
Burası hepimizin, lütfen dikkat edelim.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Herkese selamlar. Ben gözlem yapmak üzere gönüllü olarak yeni üye oldum. Adım Çiğdem Diyarbakırlı. Daha çok kendimi gözlemliyorum. Yani ruhsal durumumdan bazı ipuçları alabiliyorum. 99 depreminden sonra bunu farkettim. Acayip bir ruh haline bürünüyorum. Yani kimseyle konuşmak istemiyorum, bulunduğum yerde duramayıp, sürekli oda veya yer değiştiriyorum, baş bölgemde ağırlık hissediyorum. Ertesi gün de muhakkak bir deprem oluyor. Hatta yaşadıklarımın şiddetine göre depremin şiddetini tahmin edebiliyorum. Bu konuda çok ciddiyim. Artık çevremdeki arkadaşlarım da bana inanıyor, çünkü bir gün önce söylüyorum, ertesi gün deprem oluyor. |
|
![]() |
|
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Çiğdem hanım merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz.Deprem öncesi hissettiklerinizi insan bölümüne yazabilirsiniz.Bu bölüm insanlarda ortaya çıkan değişimleri kayıt altına almak için düzenlenmiştir.
Kişisel tahmin yazmayınız.Tahmin içeren görüşlerinizi özel mesaj ile yönetime bildirebilirsiniz,veri analizleri yapılırken diğer parametrelerle birlikte değerlendirilecektir.
selamlar
|
|
Ya bir yol aç,ya bir yol göster,ya da yoldan çekil..
|
|
![]() |
|
mehmet demirel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 7 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tekirdağ yeni çiftlik ve Marmara ereğlisi grsfikleri eğer artifakt değilse 0-15 gün aralığında ciddi bir alarm veriyor
|
|
dr.mehmet demirel
|
|
![]() |
|
ilkay hiçyılmaz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 1 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
İzmir Narlıdere'de gökyüzü korkutucu. Hava bulutlu ve bulutlar sarı renkli.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |