![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BÖCEKLER | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 8 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | ||||||||
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2008 Saat 13:58 |
||||||||
Dün gece evde bir kırkayak öldürdüm.
Açık kapıdan hızla içeri girmeye çalışan büyük bir karafatmayı da eşim öldürdü.ev bahçeli olmasına rağmen 4 yıldır oturduğumuz evde ilk kez karafatma görüyoruz.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
serpil aksoy
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 14 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Dayımlar silivrinin Kadıköyünde bir çiftlik evinde 14 yıldır otururlar.Ve bu seneki gibi tabiiatın coşmsına hiç rastlamamışlar.Bahçedeki çicekler ağaç gibi olmuş.böcekler ,keneler,karıncalar vede yılanlar çok fazlaymış.Yanlız yılanların çoğalmasıyla herzaman olan fındık fareleri ortalıkta gözüknmüyorlarmış..
|
|||||||||
SerpilaX
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
sibel demirağ
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 380 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
küçük bit kadar kanatlı kahve kırmızı renk arası sinekler son iki gündür evi istila ettiler...
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SEVAN ŞİMŞEKALP
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: Muğla Gönderilenler: 214 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Doğa coştu, 3.katta terasta yaşayan bir pembe kertenkelemiz var, karafatmalar yine sokaklarda, evlerde.Pazar nöbetimde üstüste akrep sokması, kene ısırması şikayetleri geldi. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Karafatmalar, insan olmasına aldırmadan sokaklarda geziniyorlar. Çınarcık
|
|||||||||
![]() ![]() |
|||||||||
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Sabah bahçede ve yollarda yer yer ölü siyah böcekler ve iri cins karıncalar vardı.Site 3 gündür ilaçlanmadı.(Çeşme) Düzenleyen meltem dikel - 11-Temmuz-2008 Saat 12:53 |
|||||||||
![]() |
|||||||||
isikpot
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1087 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Utku Miran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2007 Konum: Elazığ Gönderilenler: 12 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
iiiiiiiii Düzenleyen Utku Miran - 13-Mart-2014 Saat 03:10 |
|||||||||
![]() |
|||||||||
özcan cabbar
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1076 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Dün gece bahçede otururken kocaman bir fare hemen yanımızdan geçti. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Guzin Hatip
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 149 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Dun gece yarisi evimin kapali olan balkonunda yerde bir sumuklu bocek gordum. Hayretler icerisindeyim, kapisi penceresi butun gun kapali duran bir evin icinde en son gorulebilinecek canli herhalde.
Agir hareket ediyordu, gider deliginin icinden geldigini dusunuyorum ama 2. katta oturdugumuzdan hala saskinim. Hareketlilik oldugu zamanlar banyodan kucuk boceklerin cikmasini daha once yasamistim ama sumuklu bocek cikmasini ilk defa yasiyorum. Zavalli hayvana elimi suremedigimden disari birakamadim, eve girmesin diye balkonun kapisini kapattim, sabahta ortalikta gorunmuyordu misafirimiz. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
gamzesisman
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Kasım-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 18 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Dün Küçükçamlıca'da iki farklı yerde ikişerli gezen küçük kertenkeleler gördüm. Saat 16.00 civarı.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
sibel demirağ
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 380 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
bu eve taşındığımdan beri ilk defa banyoda haşere gördüm ters dönmüştü ama yaşıyordu
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Rayegân Yaşar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 5 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Karıncalardan sonra mutfağımızda muhtelif böcekler gezinmeye başladı. Kızıl renkli, çok bacaklı haşereler (daha çok onlarla karşılaşıyorum) yavaş hareket ediyorlar. On yıldır aynı evdeyiz. 1999 Ağustos'undan bu yana mutfağımızda ikinci kez böcek görüyorum.(O zamanki böcekler gri renkli ve tespih tanesi görünümündeydi ve çok çok fazlalardı.)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Filiz Küçükkurt
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 25 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
1999 yazında evimizi üçgen şeklinde, tırnak büyüklüğünde, siyah pırıl pırıl böcekler sarmıştı. Sadece o zaman gördüğüm bu böcekleri bir daha hiç görmedim.
|
|||||||||
FİLİZ ABLA
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SEVAN ŞİMŞEKALP
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: Muğla Gönderilenler: 214 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Akşam eve gelirken, sokakta karafatmalar dolaşıyordu.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
meltem dikel
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1207 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Tatilden döndüm,evde hiç karınca yok,ancak balkonda 7-8 tane nem böceği.Daha önce hiç olmamıştı.Çok nadir bir iki tane banyoda görürüm. (Suadiye)
Düzenleyen meltem dikel - 01-Ağustos-2008 Saat 01:52 |
|||||||||
![]() |
|||||||||
özlem çelik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 13 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Bu gün evime iki adet çekirge girmiş.Ev 3. katta ve daha önce evde herhangi bir böcek dahi görmedim. Çekirgenin bu kadar yüksekte olması ilginç geldi.
|
|||||||||
fozlem çelik
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Guzin Hatip
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 149 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Evimde 2 cm buyuklugunde siyah birde ayni yerde kahve kucuk hareketsiz duran orumcek buldum. Gungoren evim 2. kat.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
SEVAN ŞİMŞEKALP
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Karafatmalar yine çıktılar ortaya.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
meltem dikel
![]() ![]() ![]() |
||||||||
Bugünlerde etrafta gece kelebeklerinin ve örümceklerin yoğun olduğunu farkediyorum,mevsimsel olup olmadığını bilmediğim için yazmak istedim.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Sayfa 8 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |