![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMELİLER | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 41 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Utku Tanrıvere
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12-Eylül-2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 37 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mahalledeki köpekler son yirmi dakikadır birbirlerine veya birisine/bir şeye saldırmadan sadece havlıyorlar hep bir ağızdan.
Bilginize... |
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1166 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu akşam üstü kediler huzursuzdu şimdide köpekler huzursuzlar.
|
|
![]() |
|
Arzu Aydoğan
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1166 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sokak köpekleri huzursuz şu andada kedilerin ağlar gibi seslerini duyuyorum.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu gece uzun zamandır duymadığım kadar çok köpek havlaması duyuyorum.
|
|
![]() ![]() |
|
BURÇİN ŞAHİN SE
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 14 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
KÖPEKLER SADECE ETRAFTA ŞAŞKIN BİR BİÇİMDE DOLAŞIP DELİ GİBİ ETRAFA SARIYOR, HAVLIYOR VE ÖRDEKLER GÖRDÜM BUGÜN NORMALDE NASILLAR BİLEMİYORUM AMA İNANILMAZ BAĞIRIŞIYORLARDI, KULAKLARI TIRMALAYAN BİR SESTİ..
|
|
![]() |
|
Mustafa Ölmez
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Konum: Mersin Gönderilenler: 334 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
08.01.2007. saat: 23:30. Köpek havlaması. biraz ilginç tarif etmeye çalışacağım. Uuuuuuuuaaaaaauuuuuuuu hav hav hav. hepsi bu ondan sonra sustu.
|
|
![]() |
|
Handan Özügeldi
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Konum: Bursa Gönderilenler: 90 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Vala bize bir haller oldu oğlum beni köpek havlama seslerini _ Mustafa beyin tarif ettiği gibi _taklit ederken gördü aklimi kacirdiğimi zannetti şimdi hala gülüyorum bu sitenin bana zarar verdiğine karar verdiler baba ve oğul olarak.İşte bizim evden manzaralar. Yine de merak edip benden haber almaya çalişiyorlar.
Klavyede sorun var i kelmesini kullaniyorum çünkü noktasiz olani çalişmiyor. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
handan hanım siz çok yaşayın
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Eskiden; D.Ö yani,hoşsohbet biri olduğum söylenirdi.Kendim dahi sohbetimden keyif almıyorum.Yolda yürürken,arabada giderken,yemek pişirirken,( eğer uyumuşsam ! ),rüyamda hep deprem,hep deprem.Bu durumda okuduklarımızı canlandırmamamız sözkonusu bile olamaz:) Vedat Bey neredesiniz,imdat!
|
|
![]() ![]() |
|
Mustafa Ölmez
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Konum: Mersin Gönderilenler: 334 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Handan hanım,
Demek ki siz yeni farkediyorsunuz. Bizler hepten tırlattık ta. Bir hunimiz eksik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sibel demirağ
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 380 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
MUSTAFA BEY KEŞKE HERKES BİZİM GİBİ OLSA DÜNYA DAHA RENKLİ OLURDU BİZLER KENDİMİZLE DALGA GEÇECEK KADAR CESURUZ KOMPLEKSLERİMİZ YOK YAŞAMAK BUDUR İŞTE ....SAYGILAR
|
|
![]() |
|
Gülay Şimşek
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 417 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hepiniz çok yaşayayın emi :D, yalnız degiliz işde... biz bir aileyiz günahımızla sevabımızla..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
Arzu Aydoğan
![]() ![]() ![]() |
Süpersiniz bayıldım yazılanlara.Burçin hanımın ördeklerine.Handan hanımın tarifleri taklid etmesine.Çünkü kendimdende o kadar çok şeyler buldumki yazılanlarda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatma selvi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2007 Konum: Bursa Gönderilenler: 38 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yazdıklarınızı biraz geç okudum kuşları. köpekleri izlemek gökyüzü ile ilgilenmek eşimde benim kafayı bozduğumu zannediyor bazı şeyleri ona anlaştırmadan takip ediyorum. ben de sizleri çok sevdim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mustafa Ölmez
![]() ![]() ![]() |
Arzu hanım ,
Huniler için teşekkürler. En afillisini kendim takacağım. Uyduruk olanları da başkalarına dağıtırım artık.
Saygılar.
|
|
![]() |
|
Handan Altınell
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 647 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hepiniz harikasınız, tüm yazılanları okurken ben de Mustafa beyin köpeklerin nasıl havladığı tasvirinde aynen yüksek sesle tekrarlarken eşim delirdiğimi sandı, sonra ona da okudum ve gözlerimizden yaş gelinceye kadar güldük. Daha sonra yazılanları okuyunca tüm arkadaşların hiç köpek havlaması duymamışçasına tekrarladıklarına şahit oldum.Valla tüm stresimi attım. Çok yaşayın siz Mustafa Bey..
|
|
![]() |
|
burcu demirhan
DOHAD YÖNETİM KURULU ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1496 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
valla arkadaşlar ne yalan söyliyeyim köpek taklitine ben de çok güldüm
![]() ![]() |
|
biz başımızda patlamadan hiç bir felaketle ilgilenmeyiz...
|
|
![]() |
|
Mustafa Ölmez
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, baklava ücretlerini rica edeyim.
|
|
![]() |
|
Esen EROL
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Dün akşam üzeri Bostancı da 18.00 sularında ana cadde üstünde ordan oraya koşan fındık faresi gördüm.
Bilgilerinize...
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 41 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Açık Forumda Cevapları Silme Açık Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |