![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANALİZLER | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
aysel Özgezer
Yönetici ![]() ![]() DOHAD YÖNETİM KURULU YEDEK Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1239 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz Betül Hanım..omarım gelirken ayagınızı sürtmüşsünüzdür..sevgiler
|
|
Varlığıyla birşey kazandırmayanlar, Yokluğuyla da birşey kaybettirmezler.."
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim Aysel hanım sanırım ayağımı sürttüm..arkamdan gelen olacaktır..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mutahara ve Arzu hanım sizlerede teşekkür ederim..hoşbulduk..
|
|
![]() |
|
Hüsniye Önen
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 156 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Betül Hanım hoşgeldiniz, Sevgiler, |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
çokk teşekkür ederim Hüsniye hanım hoş bulduk..
|
|
![]() |
|
deniz büyüköner
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 394 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
EE ben de geldim :)
Şimdilik foruma üyeyim, dohad'a da üye olacağım inşallah. Henüz siteyi anlamaya çalışıyorum insani yardım projelerinde görev almak isterim, arama kurtarma gibi
Daha ayrıntılı bilgi alabilirsem sevinirim.
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz Sayın Deniz Büyüköner, Derneğimize de bekleriz.
![]() |
|
![]() |
|
deniz büyüköner
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 394 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
iki ay sonra fark etmiş olsam da teşekkür ederim. Hoşbulduk Birsen hanım Üye olalı yaklaşık iki ay kadar süre geçti. Neden daha önce üye olmadığıma kızıyorum şimdi :)) Bu arada (yeni üye) iken (üye) olmuşum, :) mutlu oldum
![]() ve tüm arkadaşlarıma
|
|
![]() |
|
Handan Özügeldi
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Eylül-2007 Konum: Bursa Gönderilenler: 90 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Anlıyamadığım bir olay var, bir çok dohad üyesi yok olmuş!!!!!
Hesap no ararken girdiğim bu bölümde her kez misafir olmuş...neler oluyor ben çok mu fransız kalmışım ![]() Her neyse bu gün yatırabilirsen buradan bulduğum hesap no suna üyelik olarak 30+50 üyelik taksitimi yatıracağım.
|
|
![]() |
|
Gürkan Andaç
DOĞA HAREKETLERİ ARAŞTIRMA DERNEĞİ ![]() Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 115 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Fuat Bey Merhaba,
Ben DOHAD Dernek üyeliğinden ayrılmak istiyorum. Ne yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |